FIND FORBRUGSLÅN

I  sammenligningen nedenfor, finder du en masse informationer som er relevante for dig. Det er bl.a. oplysninger i form af hvad de enkelte lånudbydere har af krav til at du kan søge. Du finder ligeledes informationer om selve lånet, dog er renten i taget med i oversigten, da den helt og aldeles afhænger af hvor stort et lån du vælger at tage, samt valget af løbetid og ikke mindst af kreditvurderingen. Under bemærkning kan du se hvis der er særlige fordele ved et lån og om muligheden for at skrive under med det samme med Nem ID er tilstede.
 
Det er uforpligtende at sende en ansøgning til låneudbyderene, så det anbefales at søge hos flere låneudbydere. Dette giver dig som låntager flere muligheder for at sammenligne de forskellige tilbud og dermed vælge den rette og billigste lån.
 
BARE ET GODT RÅD! – Vi anbefaler at du som minimum ansøger om lån hos to forskellige låneudbydere – ansøg dog ikke hos mere end tre, da det ellers bliver for uoverskueligt at danne et overblik over de enkelte lån. Grunden til dette råd, er blot at dette øger chancerne for at få det bedste og det billigste forbrugslån, da desto større konkurrence de enkelte låneudbydere har,  desto bedre og billigere vil de lån de kan tilbyde også blive. Så snyd ikke dig selv, når du skal låne – Ansøg hos mere end én og maksimalt hos tre  låneudbydere!
 
(Du har som forbruger ikke pligt til at skulle sige ja til et forbrugslån, det er nemlig 100% gratis og uforpligtende at ansøge og takke nej, også selvom det er dig som har ansøgt)

5000
10
36