KONTAKT

Har du spørgsmål omkring et nuværende lån eller ønsker du at at optage et nyt lån, men er lidt i tvivl om hvilket et det bør være mm. – da er du altid velkommen til at kontakte vores team, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig videre. En nyttig info er selvfølgelig at vi alle er uddannet inden for økonomi og finansiering,  og har erfaring med dette emne, hvilket gør at vi  hurtigt kan danne os en idé om din problemstilling og bruge vores viden til at guide dig bedst muligt.
 
Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os med forespørgsler, klager og feedback samt anden, dette kan gøres på følgende email nedenfor. 
 
Rodnetmedia@gmail.com
 
Vi arbejder på at besvare alle henvendelser hurtigst muligt, men regn med 1-2 dages besvarelsestid.
 
 
HVEM ER VI?
Vi er et team bestående af folk inden for den finansiellebranche og inden for regnskabsbranchen. Denne baggrund gør, at vi har stor forståelse for finans- og regnskabsverden. Denne viden og indsigt, gør det muligt for os i forbindelse med denne side, at forenkle og formidle de forskellige lån, som en almindelig forbruger ellers kan have svært ved at forstå
 
Vi bestræber os på, at give dig den nødvendige information til at kunne foretage beslutningen om at vælge netop det lån der passer til dine behov. Yderligere kan du ved at følge vores guide nemt og hurtigt søge forskellige lån, helt uforpligtende.  Vi skal dog gøre opmærksom på, at Laantilforbrug.dk ikke er en låneudbyder, men nærmere en formidler som giver dig som låntager et overblik samt en sammenligning af de forskellige forbrugslån på den danske marked.
 
MED VENLIG HILSEN
//TEAMET BAG LÅNTILFORBRUG.DK